Meer resultaten voor knwu uitslagen veldrijden

knwu uitslagen veldrijden
KNWU District Midden.
professionele koffiemachine
Veldrit De Uithof Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top, wedstrijd en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten: weg, BMX, baan, veld, mountainbike, strandrace, para-cycling en kunstwielrijden. Wij hebben als doel iedereen in Nederland beter te leren fietsen.
vakantie portugal kinderen
KNWU District Midden.
hoesje ipad mini
Uitslagen Veldrijden 2018 Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
KNWU NK Veldrijden 2017-2018. Wintercompetitie Toma Cycles Cup Venlo. Specialized Veldrit om de Nevelhorst. 11de MNC Veldrijden MNC Jeugdveldrijden. TC 7 finale El.-Be./Vr./Ju./Ju.Vr. Nationale Cyclo Cross Huijbergen. Warande jeugdveldrit Oosterhout. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland.
beveiligingscamera
Veldrijden Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
Verzekeringen Opleidingen Olympische Spelen Licentieaanvragen 2018. Partners van Veldrijden. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top, wedstrijd en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten: weg, BMX, baan, veld, mountainbike, strandrace, para-cycling en kunstwielrijden.
Wedstrijdkalender Veldrijden 2018 Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
Dwars door t Zand. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top, wedstrijd en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten: weg, BMX, baan, veld, mountainbike, strandrace, para-cycling en kunstwielrijden.
Klassementen Veldrijden 2018 Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
Veldrijden KNWU Topcompetitie Elite-Vr./Belofte-Vr./Amateur-Vr. Veldrijden KNWU Topcompetitie Junioren 2017 2018. Veldrijden KNWU Topcompetitie Junior-Vrouwen 2017 2018. Veldrijden KNWU Topcompetitie Nieuweling-Meisjes 2017 2018. Veldrijden KNWU Topcompetitie Elite/Beloften 2017 2018. Veldrijden KNWU Topcompetitie Nieuweling-Jongens 2017 2018. Veldrijden RK Nieuweling-Meisjes 2017-2018. Veldrijden Jeugd Cat.

Het wereldkampioenschap veldrijden in Heusden-Zolder verliep erg succesvol voor de equipes van de KNWU. Niet alleen vanwege de gouden medailles van Thalita de Jong vrouwen en Jens Dekker junioren, het zilver van Lars van der Haar mannen en het brons van Maud Kaptheijns vrouwen 23.
Overzicht: Uitslagen NK veldrijden 2018 WielerFlits.
Overzicht: Uitslagen NK veldrijden 2018. Door Ruben De Muynck, zondag 14 januari 2018 om 1930.: Dit weekend vond in Surhuisterveen het Nederlands kampioenschap veldrijden 2018 plaats. WielerFlits zet alle uitslagen op een rijtje. Uitslagen van het KNWU NK Veldrijden 2018.:

Contacteer ons