Op zoek naar toertochten wielrennen?

toertochten wielrennen
Wielertochten 2018, cyclos 2018 en toertochten 2018 Wielertochten 2018.
Contact met Wielertochten.nl. Wielertochten 2018, cyclos 2018 en toertochten 2018. Selectie wielertochten 2018. Harder fietsen met Wielerfit.nl. Voorkom koude voeten fiets. Dossier: Tips fietsen op kasseien/kinderkopjes/cobble-stones. Dossier: Fietsen in de hitte. Dossier: Doorfietsen in de winter. ATB-en in de winter.
spaarsysteem
11 Toertochten voor op je bucketlist Bicycling.
Wij selecteerden elf toertochten. Wat de mooiste is? Dat is arbitrair, vanzelfsprekend. Houdt de een van klimmen, de ander moet lachen om dat beetje wind. Kiest je buurman het liefst voor een tocht wat dichter bij huis, jij knoopt er niets liever dan een weekeindje weg aan vast. En houd je van gezelligheid lees: drukte, of trap je liefst in een klein groepje de kilometers weg? Daarom ook geen rangschikking, geen klassering. Daar gaat het je immers tijdens die tocht ook niet om. In willekeurige volgorde.: 1 / 11. Jan Jansen Classic. Logisch dat ook Jan Janssen zijn eigen Classic kreeg, Nederland kent immers maar twee winnaars van de Tour de France. Met start en finish in Wageningen hebben de deelnemers voldoende mogelijkheden. Er zijn drie lussen. De groene voert via Rhenen naar Amerongen, over de Utrechtse Heuvelrug, de blauwe voert oostelijk langs de Rijn en over de stuwwal naar Arnhem. De rode lus doet de Veluwezoom en de Posbank aan. Combinaties van de lussen is mogelijk, waardoor een groot aantal opties voorhanden is. 2 / 11. Gerrie Knetemann Classic. Gerrie Knetemann, opgeleid als stratenmaker maar nog veel beter in fietsen, maakte wielrennen nog populairder bij de gewone man.
vrieskast
NTFU Wielersportbond Ontdek meer dan 2.000 toertochten.
Type Toon alles. Zoeken minimaal 3 tekens. Type Toon alles. 0318 58 13 00. Fietssport.nl is een initiatief van de NTFU voor de sportieve fietser. Je vindt er het meest complete overzicht van toertochten, mooie routes én ons online magazine.
nlp
Toertochten racefiets 2018 fietskalender, toerkalender, wielerkalender, wielerklassiekers in Nederland en Belgie.
Sluiten Homepage Tools Fietstraining Fietsschema's' Hartslagmeter Toertochten Sportvoeding Ideale gewicht Racefiets MTB Extra Tips Boeken Site. Toertochten Totaal overzicht Racefiets Mountainbike Varieer je fietsroutes Voorbereiding Eerste. prestatietocht Taperingsperiode Rijden in een groep Gemiddelde. In deze fietskalender eerst diverse toertochten. Daarna het door de Nederlands Klimmers Comt en de Toer Fiets Unie georganiseerde: Klimmersbrevet en Brevet des Cyclistes.
Fietssport Toertochten.
Fietssport is een initiatief van NTFU. Op Fietssport vind je het meest complete overzicht van toertochten en routes van wielersportbond NTFU. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van routes en toertochten bij jou in de buurt.
Fietssport 10 Tochten voor je bucketlist.
Op Fietssport.nl vind je de meest complete kalender van Nederland met ruim 2.500 toertochten. Zoek en vind jouw favoriete tocht in ons overzicht. Bekijk de kalender. Door Bart van de Vossenberg. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.
Toertochten en Sterritten Le Champion.
Toertochten zijn fietstochten in groepsverband achter ervaren voorrijders van Le Champion. Deze zorgen voor jouw veiligheid en houden je uit de wind. De route wordt vooraf bepaald door het voorrijderskorps en voert je over verkeersluwe, verrassende en niet-alledaagse wegen. Vrije toertochten VTT.
NTFU Fiets toertochten Ons Brabant Fietst.
Geniet van de vele toertochten in Brabant! Jaarlijks worden er in de provincie Noord-Brabant ruim 100 toertochten georganiseerd door verenigingen en organisaties aangesloten bij wielersportbond NTFU. In de zomer zijn het veelal de toertochten op de racefiets of de meerdaagse tochten voor de recreatieve fietser.

Contacteer ons