Zoeken naar toertochten wielrennen

toertochten wielrennen
Toertochten wielrennen 2016 alle tochten op een rij.
NTFU toertochten maar ook de onafhankelijke tochten. Meer dan NTFU alleen. Toertochten wielrennen 2016. Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte. Kies uw maand voor toertochten wielrennen.: februari maart april mei juni juli augustus september oktober november.
casino leeuwarden
GO Classic.
De NTFU hanteert voor de toertochten van haar leden een kwaliteitssysteem, waardoor elke erkende tocht aan bepaalde basiseisen moet voldoen. Bij de GO-Classic ligt de lat hoger dan het basisniveau: de GO-Classic voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is daarom gekwalificeerd als Extra Goed Geregeld.
led tl
Fiets Toer Club Emmen Fiets mee met één van onze vele toertochten.
Op onze site vindt u alle informatie over onze vereniging en de door ons georganiseerde evenementen. Wilt u eens op een sportieve manier kennismaken met onze club rij dan eens vrijblijvend mee met 1 van onze toertochten of trainingsavonden, het toer en trainingsprogamma vindt u onder de pagina evenementen.
boomstamtafel groningen
TC Axel Toerclub.
Dan wordt er meegedaan aan de Sterritten competitie. T.C Axel neemt jaarlijks deel aan enkele grote toerklassiekers, zoals bijvoorbeeld de Koos Moerenhout Classic, Giro de Schouwen-Duiveland en de Jan Jansen Classic. Wij hopen u welkom te mogen heten bij één van onze toertochten.
Return on investment
Home.
Op deze website vindt u meer informatie over onze vereniging, over de activiteiten die wij aanbieden aan onze leden, zoals toertochten op de weg zondag ochtend en dinsdagmiddag, deelname aan MTB toertochten. Verder vindt u op deze website onze jaarkalender, fietsagenda wegrenners en MTB, clubblad Den Tube, GPX-routes, fotos van diverse activiteiten en evenementen. Mountainbiken en wielrennen is een sport voor iedereen, dat willen wij als TWC ook graag uitdragen.
Toertochten Tamara Kops 2018 Tamara Kops. Toertochten Tamara Kops 2018.
Met een goed schema voor het wielrennen zul je al deze afstanden wel kunnen behalen. Het is wel van belang dat je je eigen racefiets in het bezit hebt voordat je begint met het trainen voor toertochten. Met dezelfde racefiets zul je ook moeten deelnemen aan de toertochten.
WTC Gorssel.
Home DTC Driebergse Tourclub.
24 sep Veluwse Herfsttocht. Basistrainingen wielrennen 2017. Jeugd ATB dag 2017. Welkom bij de Driebergse Tourclub. De Driebergse Tourclub DTC is opgericht in 1980. De vereniging telt ruim 400 leden en is een actieve toerclub voor fietsers op de Utrechtse Heuvelrug.
De Veluwe Renners.
Fietsen bij De Veluwe Renners is een sociaal gebeuren voor mannen en vrouwen met het principe: Samen uit samen thuis waar je zeker met je prestatiegerichte instelling goed terecht kunt en g ezelligheid een belangrijk onderdeel is. Het gehele jaar door organiseren wij trainingsritten, verenigingsactivteiten en toertochten.

Contacteer ons