Resultaten voor wielrennen live volgen

wielrennen live volgen
Live kijken VRT NU. Video starten. Video starten. Video starten.
Kijk live naar Eén. Video player inladen. Kijk live naar Canvas. Video player inladen. Kijk live naar Ketnet. Video player inladen. Wil je als allereerste op de hoogte zijn van nieuwe series? Schrijf je in op onze nieuwsbrief op maat!
Kersvers kampioen Alvarado start ook bij het WK bij de Elite NK Veldrijden AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Alarm. Pijlen. Net binnen. Pijlen. Deel. Facebook.
De Rotterdamse komt normaliter nog uit in de beloftencategorie, maar gaat met haar nationale kampioenstrui om de schouders volgende maand op jacht naar de regenboogtrui. Bij de beloften werd ze vorig jaar als topfavoriete geklopt door haar landgenote Inge van der Heijden.
Wielrennen live op tv in 2020 Sport: Overige sport.
Wielrennen live op tv in 2020. Wielrennen live op tv in 2020. Wielerliefhebbers kunnen in 2020 weer volop genieten van live wielrennen op tv. Met name Eurosport en het Vlaamse Sporza zenden veel wielerkoersen live op tv uit. Maar ook het Nederlandse NOS Studio Sport zal weer aardig wat koersen uitzenden.
Liveblog 2018 Daags na de Tour Wielerspektakel Boxmeer.
NOS Sport Wielrennen. Collectie. Dit artikel bevat een video. Collectie. Dit artikel bevat een video.
Roglic valt aan en deelt tik uit aan Bernal, Mollema verlaat Tour met gebroken pols. 1930: in Wielrennen Liveblog. De Sloveense klassementsleider valt aan op de steile slotklim, samen met Tadej Pogacar. Bernal verliest 38 seconden. Romain Bardet en Guillaume Martin verliezen nog meer tijd en verliezen hun plek in de toptien. Slovenen Roglic en Pogacar nemen afstand van concurrentie, ritzege Martínez. 1717: in Wielrennen. Tadej Pogacar klimt naar de tweede plaats in het algemeen klassement van de Tour. Hij passeert Egan Bernal, die op de slotklim niet kon volgen. Dubbelslag Simon Yates in koninginnenrit Tirreno. 1705: in Wielrennen. Een aanval met onder anderen Mathieu van der Poel op de slotklim strandt. Simon Yates pakt de ritzege en neemt de leiderstrui over van Michael Woods. Van Dijk en Longo Borghini winnen met Trek ploegentijdrit in Giro Rosa. 1601: in Wielrennen. Na de openingstijdrit is van de vrouwenkoers is Elisa Longo Borghini de draagster van de van de roze leiderstrui. Mollema stapt af na valpartij in de Tour.
Live kijken naar Eén, Canvas of Ketnet VRT NU.
Aanmelden en registreren. Toon meer Kanalen. Kijk live naar Eén. Kijk live naar Canvas. Kijk live naar Ketnet. Wil je als allereerste op de hoogte zijn van nieuwe series? Schrijf je in op onze VRT NU-nieuwsbrief! Volg VRT NU ook via.
Live Wielrennen Sportwereld.
Greg Van Avermaet blik vooruit op zijn overstap naar AG2R-La Mondiale: Olli heeft zijn goedkeuring moeten geven. Dylan Groenewegen zoekt contact met Fabio Jakobsen: Hij is er nog steeds helemaal kapot van. Fabio Jakobsen brak alle beenderen in zijn gezicht, maar is buiten levensgevaar: Hij heeft operatie doorstaan.
Op deze kanalen volg je live de loting van de Champions League Sportnieuws.
Het wordt waarschijnlijk pas echt spannend rond 1210. Ook bij ons is de loting live te volgen. Rond 1145: begint de liveblog op Sportnieuws.nl, waar je precies kan volgen welke balletjes uit de hoge hoed van de UEFA worden getrokken.
Liveblog 2018 Daags na de Tour Wielerspektakel Boxmeer.

Contacteer ons