Op zoek naar wielrennen nieuws?

wielrennen nieuws
Wielrennen Sport HLN.
9 op de 10 werknemers willen bedrijfswagen niet opgeven. Lees meer Nieuws. WK Wielrennen 11. Vlaanderen kandidaat voor WK wielrennen in 2021: We" maken veel kans, Museeuw pleit voor parcours als dat van Ronde. Kempens bouwbedrijf wordt de nieuwe eigenaar van Beerschot-Wilrijk.
nlp
Nieuws.
4 januari 2018 in Wielrennen Team LottoNL-Jumbo verwelkomt met Nancy van der Burg en Asker Jeukendrup twee nieuwe voedingsexperts. 22 december 2017 in Wielrennen Team LottoNL-Jumbo maakt contractverlenging Roglic en Groenewegen bekend tijdens presentatie. 4 januari 2018 Team LottoNL-Jumbo verwelkomt met Nancy van der Burg en Asker Jeukendrup twee nieuwe voedingsexperts.
taxi arnhem
WielerFlits Wielrennen wielernieuws op WielerFlits.
vrijdag 12 januari 2018. 1624: Van Gorkom nog in kunstmatige coma, KNWU onderzoekt aanleiding 12. 1245: Tirreno-Adriatico eert Scarponi met aankomst in Filottrano 13. 1215: Video Floris Gerts: Heb heel veel stress gehad 12. 1137: Vlaanderen wil WK Wielrennen 2021 organiseren 25.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Wielernieuws Wielrennen Sportnieuws.nl.
Het laatste nieuws over wielrennen lees je het eerst op Sportnieuws.nl! Gebracht door de grootste professionele sportredactie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat je nooit meer iets mist van je favoriete sport. Hierboven vind je de belangrijkste artikelen over wielrennen.
www.wielerupdate.nl Geregistreerd door JENT Hosting.
Met een zelf ontwikkeld Service Panel en kennis van hosting is JENT Hosting een betrouwbare partij die kwaliteit en stabiliteit belangrijk vindt. Kijk voor meer informatie op www.jenthosting.com of controleer direct of uw domein nog beschikbaar is! 2003-2018 JENT Hosting.
NOS Sport Wielrennen.
Wo 3 januari, 1122: in Veldrijden, Wielrennen. De olympisch kampioene op de weg ziet de NK in Surhuisterveen op 13 januari als goede voorbereiding op het wegseizoen. Sinkeldam eindelijk in het rood-wit-blauw bij FDJ. Di 2 januari, 1231: in Wielrennen.
106-jarige wielrenner stopt met fietsen RTL Nieuws.
De hoogbejaarde Robert Marchand stopt met wielrennen. Vorig jaar vestigde hij nog een wereldrecord in zijn leeftijdscategorie 105-plus. Marchand stopt met de sport vanwege een te hoge bloeddruk. Dat meldt de Belgische zender Sporza op hun site. De Fransman zat de afgelopen jaren ondanks zijn leeftijd nog regelmatig op de fiets. Vier jaar geleden werd hij al de snelste 100-plusser op de fiets, en vorig jaar was hij de snelste in zijn eigen, unieke leeftijdscategorie. Hij fietste 22528, km binnen een uur. Bekijk hieronder de beelden.: Robert Marchand is dan wel boven de honderd jaar oud, maar hij is nog steeds in topvorm. Meer op rtlnieuws.nl.: 105-jarige wielrenner pakt uurrecord. Marie 90 vlogt en zit op Instagram: Nooit te oud om te leren. Proces tegen Abdeslam begonnen: Grote vraag is of hij gaat praten. Willem Holleeder aangekomen bij extra beveiligde rechtbank. Kabinet grijpt in op Sint Eustatius: einde aan wetteloosheid en wanbeheer. Nieuw record Luizenmoeder: 35, miljoen kijkers. Zuid-Korea verbiedt 36.000 buitenlanders naar Olympische Spelen te komen. Over RTL Nieuws.

Contacteer ons