Resultaten voor wielrennen limburg

wielrennen limburg
Wielrennen in Zuid-Limburg.
Maak van je dagje wielrennen een échte Xperience met drie uitgepijlde routes met tijdregistratie. Kom naar de AgrXP om je bidon te vullen, lekker te douchen na een rit of plan er een sportief evenement met alles er op en er aan.
haar
Ronde van Limburg Cycling.
Wij hebben als doel om te investeren in de jeugd en daarmee de toekomst van het Nederlands wielrennen. De wedstrijden van de Ronde van Limburg en Omloop van de Maasvallei geven aan wielertalenten de kans om zich sportief te meten met leeftijdgenoten op uitdagende parcoursen in wielerprovincie Limburg.
bi
Wielrennen L1.
Limburg Doc is dé plek op L1 voor tv-documentaires over onderwerpen uit eigen regio. Tevens een platfom voor jonge makers. Voor de vele liefhebbers in Limburg: Duitse schlagers, blaaskapellen en volkstümliche muziek in Wunderbar, iedere zaterdag van 1600: tot 1900: uur op L1 Radio.
instellen
Volta Limburg Classic 2018.
Zonder sponsoren zou Volta Limburg Classic niet kunnen bestaan. Samen zorgen onze sponsoren en een heel leger aan vrijwilligers ervoor dat wij dit fantastische wielerevenement kunnen organiseren. Er kan er maar één de hoofdsponsor van de Volta Limburg Classic zijn en dat is vanzelfsprekend Volta Limburg.
kwantum
Toertochtenkalender Zuid-Limburg 2018.
Clubs Evenementen Renners Winkels Overig. Routes Events Clubs Meer Wielrennen Zuid-Limburg Wielrennen Onderhoud Racefiets Shop Links. Kalender toertochten 2018. Kalender toertochten 2018. Onderstaande toertochtenkalender biedt een overzicht van de wieler toertochten in 2018 in de omgeving van Maastricht: voornamelijk in Zuid-Limburg, maar ook in Noord-Brabant en de Belgische provincies Limburg en Luik.
Beklimmingen Zuid-Limburg.
In Zuid Limburg liggen in een straal van veertig kilometer alle beklimmingen die er in Nederland toe doen. Wie sterke benen heeft kan hier dan ook een flinke dag doorhalen met een hoeveelheid hoogtemeters die aan de Alpen doen denken.
Wielerkalender Zuid-Limburg 2018: Limburg Cycling.
Limburg Cycling Classics. Leenmateriaal voor wielerevenementen. Toma Cycles Cup. Limburg Cycling Chrono Trofee. Limburg Cycling Jeugd Cup. Jeugd en de Wielersport. Materiaal voor clinics. Ondersteuning Scholing kader. Limburg Cycling Selectie. RTC Wielrennen Limburg. Tom Dumoulin Bike Park Sittard. Wieleromgeving Herungerberg Venlo.
Wielrennen in Limburg fietsvakantie in het buitenland Reishonger.nl.
Kijk voor de mooiste en meest uitdagende routes op.: Wij zullen naar alle waarschijnlijkheid in de herfst weer terug gaan naar Limburg om een paar mooie routes te fietsen. Wielrennen in Limburg, wat een geweldige ervaring! Nieuwsgierig, betrokken en sociaal.
Wielrennen Huis voor de Sport Limburg: dé provinciale sportraad.
Open Club Limburg. Limburg Wielerprovincie: hoe draagt Huis voor de Sport Limburg bij aan een succesvolle wielerprovincie? Wielrennen blijft het zwaartepunt van het sportbeleid van de Provincie Limburg, omdat wielrennen in het DNA van Limburg zit. Wielrennen en fietsen hoort bij Limburg.

Contacteer ons